Previct er et revolusjonerende verktøy for avhengighetsbehandling

Previct®

hjelper deg å yte enda bedre hjelp til enda flere

Behandler

Previct fra behandlerens perspektiv

Previct er et revolusjonerende verktøy for deg som arbeider innen avhengighetsbehandling. Et verktøy som styrker båndet mellom deg og din bruker, gir deg vensentlig informasjon i realtid og til og med hjelper deg til å kunne forutse tilbakefall innen disse skjer. Du får uvurderlig kunnskap om brukernes avhengighetsadferd som hjelper deg til en bedre og mer konstruktiv behandlingssamtale. En digital vei til en mer tilpasset behandling.
 

Previct – slik fungerer det

Previct er en digital plattform for avhengighetsbehandling, et hjelpemiddel og en støtte for deg og den nåværende behandlingsplanen. Kjernen i plattformen er en behandlingsportal der du lager en individtilpasset plan for dine brukere. I appen følger den gode behandlingssamtalen med pasienten hjem til døgnets alle timer samtidig som du får kunnskap om brukerens gjennomføring av avtalte oppgaver mellom samtalene. Dette forbedrer og effektiviserer behandlingen. Men dette er kun starten…

Previct i 3 enkle steg

Som behandler lager du og brukeren en individtilpasset og unik behandlingsplan. Pasienten får sitt eget diskrete alkomenter og laster ned appen til sin mobil. Når disse er sammenkoblet er man klar til å starte,

Pasienten utfører daglig en gitt antall alkotester og resultatet vises direkte i din behandlingsportal. Du får daglig underlag for deres neste møte. Dessuten gir Previct mulighet til å predikere tilbakefall inntil 3 dager innen de skjer.

Brukeren av appen får hver eneste dag oppgaver som skal utføres som er en støtte til et positivt adferdsmønster som bidrar til å bryte negative vaner. I tillegg skal man daglig svare på spørsmål om «hvordan man har det». Resultatene danner grunnlaget for den neste samtalen.

Previct – en nøkternhetstrener i lommestørrelse

Previct – en kompis du alltid har med deg

Som bruker av Previct er alt du trenger et lite alkometer og din egen mobil. Alkotester og avhengighetsbehandling kan utføres hvor som helst. Det er med andre ord mulig for din bruker å fortsette å arbeide eller dra på ferie samt gjennomføre alkotestene der man er til enhver tid. Rett og slett – behandling uten grenser.

Previct er en støtte i behandlingen

Previct er en personlig plattform for deg og din brukers pågående behandlingsopplegg uavhengig av hvilken behandlingsform du anvender. En daglig støtte til å gjennomføre oppgaver, øvelser og svare på spørsmål om for eksempel «hvordan du har det»/motivasjon/følelser. Dette bidrar til å forsterke ditt behandlingsopplegg og en mulighet for å skape et positivt mønster og bryte med negative trender. Behandlingssamtalen blir forankret og forsterket via Previct appen som gir et grunnlag for kontinuerlig støtte.

Filmen om PrevictDette er filmen om Previct®Lær alt du trenger å vite om Previct avhengighetsbehandling. Filmen er på engelsk.

Previct gir en bedre terapisamtale

Kommunikasjon – veien til å nå målet.

En av de vesentligste forskjellene mellom Previct og for eksempel en selhjelpsapp eller en nettbasert behandlingsterapiløsning er to-veis kommunikasjonen, analysen av og sammenstilling av pasientdataene samt prediksjon av tilbakefall. Previct er ikke løsningen i seg selv, det er et verktøy for å danne grunnlaget for en bedre og mer effektiv samtale. Du som behandler får i realtid en analyse og oversikt om hvordan det går for hver enkelt bruker, slik at ditt behandlingsopplegg blir tilpasset hver enkelt brukers behov og utfordringer. Enkelt og greit, rett innsats til rett tid.

En bedre oppfølgingssamtale.

Previct bidrar til bedre kunnskap om brukerens adferd, noe som gjør det mulig for deg som behandler å gjennomføre en mer effektiv og konstruktiv samtale og oppfølging. Du vet før samtalen i hvilken grad brukeren har holdt seg edru, hvordan vedkommende har det, i hvilken grad brukeren gjennomfører avtalt behandling og du kan gjennomføre oppfølgingssamtalen basert på dette informasjonsgrunnlaget. Previct analyserer også informasjonen og gir deg en bedre forståelse om adferdstrender. Det blir enklere å forstå når og hvorfor tilbakefallene skjer.

Previct hjelper deg med å forutsi fremtiden

Se inn i fremtiden

Vi kan nå presentere bevisbasert forskning på at Previct fungerer som en digital biomarkør. Med vår plattform og våre AI prediksjoner finnes det en mulighet for å kunne forutse tilbakefall inntil 3 dager før de inntreffer. Dette gir muligheten til å ta nødvendige initiativ i tide.

Bedre oppfølging og nærhet

Previct er en kontinuerlig forbindelse mellom deg og din bruker. Du kan ha daglig SMS-kontakt med dine brukere og gi dem støtte og oppmuntringer. De kan også skrive til deg når hverdagen kjennes vanskelig. Og i verste fall kan de anvende «hjelpknappen» om suget skulle bli for stort. Med andre ord en livbøye tilgjengelig i lommen.

Noen av de priser Previct har blitt tildelt gjennom årene.

Horizon
Swedish eHealth Award
Smart Industry Awards
Swedish Mobile Awards
Nordic Startup Awards
Swedish Embedded Award
Bona Postulata
Previct gir muligheten til å overvåke humørproblemer

Tilpasset og kreativ behandling.

Vi har alle ulike forutsetninger for hvordan vi tar til oss informasjon og hvordan vi ønsker å kommunisere. Vi tror at den beste måten å skape langsiktige endringer på er med utgangspunkt i hvert enkelt individs unike behov og forutsetninger. Ingen skal utelukkes fra behandling om man for eksempel ikke kan lese eller skrive. Derfor har vi hatt som fokus på å ta i bruk teknologiens alle muligheter for å kunne legge til rette for en inkluderende behandling som er tilpasset alle. Previct gir mulighet for å kommunisere med emoijer, se en video i stedet for å lese, uttrykke følelser ved hjelp av å trykke på knapper og muligheten for å gjøre taleopptak i stedet for å skrive. Som behandler har du selv muligheten til å være kreativ og finne den beste måten å kommunisere med dine brukere.

Støtte for og av de nærmeste.

Misbruk påvirker hele familien. Previct gjør det mulig at den nærmeste familie får direkte tilgang til testresultatene, noe som bidrar til at tilliten til den som kjemper med sin avhengighet øker. Familien kan tydelig se at brukeren har vær edru. En ny funksjon er Previct Family, som muliggjør at andre medlemmer også har tilgang til appen. De gjennomfører selvsagt ikke alkotester, men de har mulighet til å svare på «hvordan har du det» spørsmål og delta i behandlingen. Det gir deg som behandler et tydeligere bilde av hvordan hele familien har det og gir også en mulighet for å kunne avdekke om barna trenger ekstra støtte. Det er også mulig å dele testresultatene med arbeidsgiveren. Dette gjør det mulig for brukeren å beholde jobben under pågående behandling.

Innlogging på behandlingsportalen

Innlogging på portalen

Her kan du logge inn på behandlingsportalen og hjelpe dine brukere.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Previct har bidratt til tusenvis av edrue dager og har hatt flere tusen brukere og finnes tilgjengelig hos både offentlige og private behandlingsinstitusjoner over hele Sverige og i flere andre europeiske land. Ta kontakt så hjelper vi deg videre til din nærmeste behandler. Vil du komme i kontakt med oss eller har spørsmål og digital avhengighetsbehandling, eller vil vite mer om Previct eller noe annet? Ta kontakt med vår support via telefon eller bare klikk på knappen.

Kontakt meg. Jeg vil vite mer.
Josua Support

Behøver du hjelp til noe?

Dette er Josua. Han kan hjelpe deg om du har spørsmål eller lurer på noe om Previct Appen eller behandlingsportalen eller som hjelper de deg videre om du har andre spørsmål. Ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss. Vår support kan hjelpe deg med dine spørsmål og det er kanskje det som gjør at vår support i brukerundersøkelser får 4,8 stjerner av 5 mulige. En slik tilbakemelding gjør oss skikkelig stolte og glade.

Åpent hverdager 08:00-17:00, eller send oss en e-mail så svarer vi så raskt vi bare kan.

Telefon: +46 18 410 88 80

E-post: support @ kontigocare.com