Previct, et proprietært verktøy fra Kontigo Care

 

 

Det er vi som er

Kontigo Care

Kontigo tilbyr moderne avhengighetsbehandling med nøkternhetstesting i sanntid

Kontigo Care har utviklet Previct

Misbruksproblematikk er et økende problem. Kostnadene for samfunnet er skyhøye men dette er allikevel lite i forhold til den kostnad familiene som er påvirket «betaler» i form av unødig bekymring og lidelse. Previct er en digital plattform for avhengighetsbehandling som ved hjelp av alkotester i realtid og avansert adferdsanalyse hjelper til med å avdekke mulige tilbakefall før de skjer, forbedrer behandlingssamtalene og effektiviserer behandlingen.

Kontigo Care er et Uppsalabasert forsknings- og utviklingsselskap som ble grunnlagt i 2013. Siden starten har vårt mål vært å revolusjonere avhengighetsbehandlingen med digitale løsninger. Vi innså tidlig at en moderne og human behandling er digital. Vi agerer raskt og fleksibelt, er nysgjerrige og visjonære og som vårt navn Kontigo (spansk som betyr MED DEG) antyder vil vi være en naturlig del inn i fremtidens behandling.

Plattformen som finnes i dag har generert tusenvis av edrue dager, har hatt tusentall av brukere og blir brukt i behandlingen så vel hos offentlige som private behandlingsinstitusjoner over hele Sverige og i flere andre europeiske land.

Digital avhengighetsbehandling

Prevct er en støttespiller du kan ha med deg i lommen

Previct er alltid med deg. Alkometret er lite nok til at det får plass i den minste lommen og mobilen med appen har du jo alltid med deg. Det gir deg fleksibiliteten til å gjennomføre behandlingen hvor du enn er. Hjemme, på jobben eller når du er ute og reiser.

Kontigo Cares plattform og prediksjonsverktøy gir mulighet for å forutse tilbakefall før de skjer og som sådan kunne bidra til at de unngås. Dette er ikke bare en fordel for brukeren som unngår tilbakefallet men også for dennes nærmeste og samfunnet i stort. De samfunnsmessige fordelene er store; blant annet færre sykemeldinger og redusert antall døgn på behandlingsinstitusjoner. Både samfunn og den enkelte bruker er vinnere når man tar i bruk en ny og effektiv behandlingsløsning.

Kontigo Care ble tildelt Health Awards 2018

Kontigo Care ble tildelt Health Awards 2018

Utmerkelsen er basert på regjeringens og SKL’s «Vision e-hälsa 2025» som har som ambisjon at Sverige skal være verdensledende på e-helse i 2025. Her er juryens motivering:

«Kontigo Care leverer et produkt i tråd med Visjon e-helse 2025. Deres digitale løsning gir fordeler for brukeren, nærstående, behandlere og organisasjon, samt for samfunnet i sin helhet. En omfattende utfordring adresseres. Noe som bidrar til en forbedret behandlingskvalitet for en stor brukergruppe. Vinneren bidrar også til at den nasjonale ambisjonen om mer engasjerte brukere og en likere behandling for alle kan oppnås. Løsningen er meget skalerbar og har et stort potensiale for andre bruksområder innen omsorgssektoren.»

Noen av de priser Previct har blitt tildelt gjennom årene.

Horizon
Swedish eHealth Award
Smart Industry Awards
Swedish Mobile Awards
Nordic Startup Awards
Swedish Embedded Award
Bona Postulata
ISO 13485:2016

Kontigo Care er sertifisert for din trygghet

Kvalitet og sikkerhet er viktig for oss og vi er ISO sertifiserte i henhold til ISO 13485:2016.

Kolibri logo

En stor liten fugl.

Kolibrien i vår logo er den lille fuglen med de fantastiske egenskapene. Den ansees å tilhøre elementet luft og luft assosieres med intelligens, logikk og evnen til å se helheten, og er dessuten sterkt knyttet til frihet, framtidstro og evnen til å oppnå det som synes som umulig.

Snakk med våre selgere

Kim Hedelin Nilsson

Nordre distrikt

Kim Hedelin Nilsson

Kundeansvarlig

Telefon: +46 790 72 55 55

E-post: kim.hedelin-nilsson @ kontigocare.com

Anita Dreilick

Sør-distriktet

Anita Dreilick

Kundeansvarlig

Telefon: +46 728 55 77 55

E-post: anita.dreilick @ kontigocare.com

Linda Pampman

Sentral distrikt

Linda Pampman

Kundeansvarlig

Telefon: +46 728 55 77 11

E-post: linda.pampman @ kontigocare.com

Maria Sjölund

Sverige

Maria Sjölund

Salgssjef

Telefon: +46 728 55 77 22

E-post: maria.sjolund @ kontigocare.com

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Previct har bidratt til tusenvis av edrue dager og har hatt flere tusen brukere og finnes tilgjengelig hos både offentlige og private behandlingsinstitusjoner over hele Sverige og i flere andre europeiske land. Ta kontakt så hjelper vi deg videre til din nærmeste behandler. Vil du komme i kontakt med oss eller har spørsmål og digital avhengighetsbehandling, eller vil vite mer om Previct eller noe annet? Ta kontakt med vår support via telefon eller bare klikk på knappen.

Kontakt meg. Jeg vil vite mer.

 

Investorforhold

Det er mulig å investere i Kontigo Care.

Kontigo Care er et selskap etablert i Uppsala og ble lansert på NASDAQ First North i 2015. Siden starten har vårt mål vært å revolusjonere avhengighetsbehandlingen med digitale løsninger og lede an i denne utviklingen. Vi innså tidlig at fremtiden innenfor avhengighetsbehandling er digital.