Previct er en digital støtte for avhengighet

Previct® Alcohol

Kom deg ut av avhengighet, bli fri til å leve livet

Det er enkelt å bruke Previct

Du og din behandler setter sammen opp en plan og et tydelig mål. Neste steg er at du får ditt alkometer og laster ned appen til din mobil. Når disse er sammenkoblet er du klar til å starte.

Hver dag tar du en alkotest og det blir tatt en «selfi» for å bekrefte at det er du som tar testen. Resultatet overføres direkte til din behandler. Du kan selv velge om dine nærmeste også skal kunne se resultatet. Resultatene blir en del av underlaget for kommende møter mellom deg og din behandler.

I appen utfører du også en del daglige oppgaver som bidrar til å bryte negative mønstre og hjelper deg å skape nye og positive vaner. Previct fungerer som en link mellom deg og din behandler – en støtte når det behøves som mest.

Previct - en digital plattform for avhengighetsbehandling

Previct Alcohol

Previct Alcohol er et digitalt verktøy som står på tre ben. En app i mobilen, et lite trådløst alkometer i lommeformat og en behandlingsportal. Som bruker blåser du daglig i ditt alkometer som sender resultatet til din behandler via din mobil. Hver gang du tar en alkotest får du ikke bare umiddelbar beskjed om du er edru eller ikke, men denne informasjonen bidrar til bedre å kunne forstå hvordan din situasjon faktisk er.

Ved hjelp av AI analyseres resultatet for å kunne forutse tilbakefall samt gi deg direkte støtte via appen for å bidra til å bryte negative adferdsmønstre og skape positive vaner. Dessuten vet du at med en ny test om bare noen timer er det ingen ide å forsøke å lure seg selv. Både om det gjelder å drikke litt mindre eller å holde seg helt edru kan Previct hjelpe deg å bli avhengighetsfri.

Previct Alcohol Previct fungerer overalt

Previct Alcohol skaper tillit.

Du kan selv velge om flere enn din behandler skal se resultatet av testene dine. Eksempelvis kan du velge å dele disse med familien og/eller andre nære og kjære eller din arbeidsgiver. Ved å bruke Previct vet man at du er edru når du sier at du er det.

Previct Alcohol gir daglig støtte.

Previct er mer enn en alkotest. Previct er en adferdsbasert støtte i hverdagen. Du og din behandler blir sammen enig om oppgaver, øvelser og ulik type veiledning som er personlig tilpasset deg og dine behov. I appen skal du daglig svare på spørsmål om hvordan du har det og du får støtte og råd om hvordan du kan holde deg edru eller drikke mindre. Blir suget for sterkt finnes det også en hjelp-knapp som setter deg i direkte kontakt med din behandler eller en annen nærstående. Behandlingen er unik og tilpasset deg som individ. Vår løsning gir deg helt andre forutsetninger for å kunne få personlig støtte. I Previct kan du bruke «hvordan har du det» -emojis, se korte oppmuntrende viedoer, skrive i dagboken eller gjøre en vurdering av «hvordan du har det» ved hjelp av farger og tall. Vi setter alle pris på en positiv tilbakemelding, i appen utfordrer du deg selv og får «heiarop» som belønning fra din behandler direkte i appen.

Previct er en moderne og kreativ behandlingsform.

Previct Alcohol fungerer der du er.

Om din mobil fungerer, fungerer Previct. Det gir deg frihet til å ha en hverdag som normalt samtidig som du går i behandling. Previct gir helt enkelt en mulighet til å leve som vanlig når du forsøker å komme ut av avhengighetslidelsen. Dette betyr at du kan bo langt fra behandleren samtidig som du har vedkommende lett tilgjengelig når du har behov for å komme i kontakt.

Behandlerne

Vi hjelper behandlerne å hjelpe.

Previct er et verktøy som er i ferd med å revolusjonere avhengighetsbehandlingen. Du får informasjon om din brukers situasjon i realtid og får støtte til å kunne forutse tilbakefall før disse skjer. Previct gir også mulighet for en tettere og raskere interaksjon og en mulighet for å involvere hele familien i behandlingen. Du får uvurderlig kunnskap og brukeren får daglig støtte via adferdsterapi og en vei til en mer faktabasert behandlingssamtale.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Previct har bidratt til tusenvis av edrue dager og har hatt flere tusen brukere og finnes tilgjengelig hos både offentlige og private behandlingsinstitusjoner over hele Sverige og i flere andre europeiske land. Ta kontakt så hjelper vi deg videre til din nærmeste behandler. Vil du komme i kontakt med oss eller har spørsmål og digital avhengighetsbehandling, eller vil vite mer om Previct eller noe annet? Ta kontakt med vår support via telefon eller bare klikk på knappen.

Kontakt meg. Jeg vil vite mer.
Josua Support

Behøver du hjelp til noe?

Dette er Josua. Han kan hjelpe deg om du har spørsmål eller lurer på noe om Previct Appen eller behandlingsportalen eller som hjelper de deg videre om du har andre spørsmål. Ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss. Vår support kan hjelpe deg med dine spørsmål og det er kanskje det som gjør at vår support i brukerundersøkelser får 4,8 stjerner av 5 mulige. En slik tilbakemelding gjør oss skikkelig stolte og glade.

Åpent hverdager 08:00-17:00, eller send oss en e-mail så svarer vi så raskt vi bare kan.

Telefon: +46 18 410 88 80

E-post: support @ kontigocare.com